Peter Roos
Vermogensbeheerder

Een goede vertrouwensband opbouwen met de klant is waar ik blij van word. Net even iets anders doen dan mensen gewend zijn, waarbij het leveren van kwaliteit erg belangrijk blijft.

Al meer dan 20 jaar sta ik mijn klanten bij met grote en kleine financiële zaken. Afspraak is afspraak, goed luisteren, verantwoordelijkheid nemen en besluitvaardigheid zijn aspecten die belangrijk voor mij zijn.

In 1999 ben ik begonnen bij de Rabobank als beleggingsspecialist en in 2008 werd ik teamleider van de afdeling beleggen. De Rabobanktijd is leerzaam en mooi geweest. De ontwikkelingen in de financiële wereld hebben mij doen besluiten om de stap te zetten om begin 2014 mij als zelfstandige te richten op het beleggingsvak.

Beleggen is voor mij meer dan alleen koersen volgen. Risico moet wat mij betreft altijd in balans zijn met het gewenste rendement. Het ontdekken van trends, alert reageren op beursnieuws en de juiste beleggingskeuzes maken is de uitdaging waar ik elke dag opnieuw voor sta. Hierdoor krijg ik energie en  realiseer ik me dat ik een gelukkig mens ben.

Privé geniet ik er enorm van om onze twee jongens te zien opgroeien. Samen met mijn vrouw Marysia trekken wij er graag op uit naar een mooi bos of strand met onze hond Bodhi. Lekker eten en drinken met familie en vrienden, waar we goede gesprekken combineren met veel humor. Ik lees graag en mag graag een potje schaken met mijn zoons of buurman.

 

Vermogen in Balans (ViB)
"Hof van Hoornwijck"
Laan van Zuid Hoorn 65
2289 DC  Rijswijk
Tel. 015 - 711 27 32


Stuur een bericht via het
CONTACT formulier

of bel ons rechtstreeks:

Peter Roos
06 37 25 43 48
peter@vermogen-in-balans.nl

Gregor Pak

06 53 55 93 43
gregor@vermogen-in-balans.nl

Tom Spaan

06 83 23 06 65
tom@vermogen-in-balans.nl