Gregor Pak
Vermogensbeheerder

Persoonlijke aandacht voor mijn relaties, dat vind ik één van de belangrijkste voorwaarden om ze goed van dienst te kunnen zijn. Ik behandel mijn relaties zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Open, eerlijk en met respect voor elkaars normen en waarden. Ik herken veel in hun nuchtere mentaliteit. Zo ben ik zelf ook en dat zorgt vaak voor een klik.

In 1987 ben ik begonnen op de administratie van het Bedrijfspensioenfonds voor het Schildersbedrijf. In 1991 ben ik overgestapt naar de afdeling beleggingen van datzelfde pensioenfonds. Vanaf 1997 ben ik werkzaam geweest bij diverse Rabobanken. Eerst als beleggingsspecialist en vanaf 2004 als senior beleggingsspecialist. Ik heb jarenlang met heel veel plezier bij de Rabobank gewerkt en deze periode is ook erg leerzaam geweest. Door interne ontwikkelingen kon ik de laatste jaren steeds minder tijd besteden aan mijn relaties en hun beleggingen. Beleggen en in contact staan met mijn relaties is juist hetgeen waar ik energie van krijg. Daarom heb ik er vol enthousiasme voor gekozen om mij als zelfstandige in te zetten voor Vermogen in Balans.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin. Nu mijn vier jongens echter steeds meer op eigen benen staan (jongste zoon is bijna 17 en de oudste 23) hebben mijn vrouw en ik meer tijd voor andere dingen. In het weekend ga ik altijd met de jongens mee om naar hun voetbalwedstrijd te kijken. Daarnaast verricht ik ook nog diverse hand-en-spandiensten op dezelfde voetbalvereniging. Het is leuk om deel uit te maken van een grote groep vrijwilligers, die met elkaar deze vereniging draaiende houden.

Om te ontspannen sport ik ook graag. Tennissen en snowboarden doe ik met mijn oude voetbalkameraden, hardlopen kun je heerlijk alleen doen wanneer het even schikt.

 

Vermogen in Balans (ViB)
"Hof van Hoornwijck"
Laan van Zuid Hoorn 65
2289 DC  Rijswijk
Tel. 015 - 711 27 32


Stuur een bericht via het
CONTACT formulier

of bel ons rechtstreeks:

Peter Roos
06 37 25 43 48
peter@vermogen-in-balans.nl

Gregor Pak

06 53 55 93 43
gregor@vermogen-in-balans.nl

Tom Spaan

06 83 23 06 65
tom@vermogen-in-balans.nl