In een turbulente wereld uw vermogen in balans


Welkom!
Vermogen in Balans (ViB) is vermogensbeheerder en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), De Nederlandsche Bank (DNB) en de Kamer van Koophandel. Wij beschikken over een vergunning voor het uitoefenen van vermogensbeheer en voldoen aan de laatste eisen gesteld vanuit Europese wet- en regelgeving (MiFIDII), om beleggers te bedienen en te beschermen. Welkom bij Vermogen in Balans!

Dichtbij, direct en actueel
Een ieder beleeft doelen, vermogen en rendement anders. Voor ons is het een dankbare uitdaging om met u een passende en haalbare oplossing te vinden. De uitkomst van onze betrokkenheid moet het rendement en de balans zijn die bij uw specifieke wensen past en u aanspreekt.

Kwaliteit hoog in het vaandel
Om de afspraken te verwezenlijken staan bij Vermogen in Balans de periodiek door DSI getoetste integriteit, kennis en vakbekwaamheid hoog in het vaandel. Uw vermogen staat veilig gestald bij InsingerGilissen Bankiers N.V. Wij
staan voortdurend in contact met een netwerk van onder meer accountants en financieel specialisten om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Maak kennis met ons team
Wat is voor u belangrijk en hoe brengen én houden wij uw vermogen in balans? Wij laten u graag onder het genot van een kop koffie zien waarin wij het verschil maken, uiteraard geheel vrijblijvend. Bel ons of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zijn direct beschikbaar voor een oriënterend gesprek.