In een turbulente wereld uw vermogen in balans


Vermogensbeheer, dichtbij, direct en actueel
Een ieder beleeft doelen, vermogen en rendement anders. Voor ons is het een dankbare uitdaging om met u een passende en haalbare oplossing te vinden. De uitkomst van onze betrokkenheid moet het rendement en de balans zijn die bij uw specifieke wensen past en u aanspreekt.

Kwaliteit hoog in het vaandel
Om de afspraken te verwezenlijken staan bij Vermogen in Balans de periodiek door DSI getoetste integriteit, kennis en vakbekwaamheid hoog in het vaandel.
Peter RoosGregor Pak en Tom Spaan hebben jarenlang in beleggingsteams gewerkt en ervaring en specialistische beleggingskennis opgebouwd en staan voortdurend in contact met een netwerk van banken, accountants en financieel specialisten om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Van harte welkom!
Wat is voor u belangrijk en hoe brengen én houden wij uw vermogen in balans? Wij laten u graag onder het genot van een kop koffie zien waarin wij het verschil maken, uiteraard geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op de telefoonnummers rechts op deze pagina of via ons contactformulier. Wij zijn direct beschikbaar voor een oriënterend gesprek.


Meer kans met Vermogen in Balans!

 

klik op foto voor vergroting

Vermogen in Balans (ViB)
"Hof van Hoornwijck"
Laan van Zuid Hoorn 65
2289 DC  Rijswijk
Tel. 015 - 711 27 32


Stuur een bericht via het
CONTACT formulier

of bel ons rechtstreeks:

Peter Roos
06 37 25 43 48
peter@vermogen-in-balans.nl

Gregor Pak

06 53 55 93 43
gregor@vermogen-in-balans.nl

Tom Spaan

06 83 23 06 65
tom@vermogen-in-balans.nl